🏁 Miejsce: Wrocław Miasto Kobiet al. Kasztanowa 7
🕙 Godz: 18:00 – 21:00

Na warsztacie:
🍀 dowiesz się o rodzajach mąk,
🍀 jak przygotować samodzielnie zakwas na chleb,
🍀 o co chodzi w fermentacji chlebowej,
🍀 jak upiec własny bochenek korzystając ze swojego domowego piekarnika – tak! Nie potrzebujesz nic więcej,
🍀 jakie dodatki możesz dodawać do chleba,
🍀 dowiesz się o oddziaływaniu chleba na zdrowie.

W pakiecie otrzymasz:
👉 dojrzały i silny zakwas żytni, który będzie można od razu użyć do samodzielnego wypieku chleba,
👉 mąkę do wypieczenia pierwszego bochenka chleba,
👉 skrypt z warsztatu z wiedzą i przepisem na chleb,
👉 dostęp do tworzącej się zamkniętej grupy na facebooku, gdzie możesz pochwalić się swoimi wypiekami, spytać innych uczestników warsztatów o ich doświadczenia, czy modyfikacje przepisów, albo o podzielenie się zakwasem, bo Wasz przepadł kiedy wy byliście na swoim upragnionym urlopie 😉

Co będziemy robić:
👍 każdy przygotuje swój zakwas, który zabierze do domu,
👍 Wyrobię chleb, aby zobaczyć, że to nie takie trudne,
👍 upieczemy wspólnie chleb żytni i orkiszowy na żytnim zakwasie,
👍 porozmawiamy o pieczeniu chleba, mąkach i dodatkach do pieczywa.

💡 W ramach poczęstunku kromale z pastą 🙂

💡 Na miejscu będzie możliwość zakupu lub zamówienia mąki do wypieku chleba używanej na warsztatach.

 

Warsztat na facebooku: https://www.facebook.com/events/2708658875873270/

 

 

 UWAGA:

W dniach 12-25/09 będę na urlopie w górach /gdzie najczęściej mam wyłączony telefon ;)/ dlatego w przypadku braku możliwości dodzwonienia się proszę o SMS lub email, które sprawdzam w miarę regularnie – odpiszę lub oddzwonię w sprawie każdego takiego zapotrzebowania :).

 

⛳ Liczba miejsc jest bardzo ograniczona.

⛳ Liczba miejsc jest bardzo ograniczona. Wymagane jest zebranie minimum 5 osób w celu odbycia warsztatów.

Cena:
100 zł przy opłaceniu do 22 września /niedziela/ włącznie
Opłać wygodnie korzystając z linku: https://expandio.pl/644,info.html

🌟 119,99 zł przy opłaceniu 29 września /niedziela/ do północy
Opłać wygodnie korzystając z linku: https://expandio.pl/645,info.html

👍149,99 zł przy opłaceniu 30 września i 1 października do 12:00 Opłać wygodnie korzystając z linku: https://expandio.pl/646,info.html

👍 Opłać zaliczkę 50 zł już teraz, a resztę opłać na miejscu, dokonując wpłaty zaliczki szybkimi płatnościami korzystając z linku: https://expandio.pl/647,info.html

⛳ Opłacenie ceny w całości lub części* (zaliczka 50 zł) rezerwuje miejsce (liczy się data wpływu).
*W przypadku zgłoszonej wcześniej rezygnacji z uczestnictwa pobierane jest 10% wartości zaliczki (od 50 zł = 5 zł) w celu pokrycia kosztów administracyjnych. W sytuacji braku zgłoszenia nieobecności na warsztatach zaliczka przepada w całości.

⛳ Można też bez dodatkowych opłat przekazać zaliczkę na uczestnictwo innej osobie lub na podobny warsztat w późniejszym terminie.

Można także opłacić warsztaty robiąc przelew na konto bankowe.
Chcąc skorzystać z tej opcji proszę do mnie napisać a wyślę numer konta bankowego.

Kontakt:
📞 telefoniczne lub SMS 727 902 894
📩 e-mail: kontakt@szkolazdrowegogotowania.pl
📱 oraz messenger lub inne komunikatory internetowe.

Prowadzący, Bartłomiej Pawlaczyk, o sobie:
Cześć, szukając drogi do zdrowia i równowagi pierwsze kroki pokierowałem w stronę właściwego odżywiania z ogromnym sukcesem. W wyniku tych doświadczeń zostałem dietetykiem pomagając innym. Po drodze upiekłem swój pierwszy chleb i odtąd, a minęło już dobre kilka lat, żaden inny nie smakuje już tak dobrze 😉
Jestem również trenerem oddechu. Uwielbiam tańczyć i chodzić po górach.

⛳ Prowadzący zastrzega sobie prawo odwołania lub przesunięcia warsztatów jeśli nie zbierze się minimalna grupa pięciu osób lub z innej ważnej przyczyny. W takim przypadku zaliczka jest zwracana w całości lub na życzenie zaliczana w poczet następnego terminu warsztatu.

 

Zapraszam do polubienia profilu: www.facebook.com/SzkolaZdrowegoGotowania/