Jedzenie i gotowanie. 100% praktyki.
Co, jak, kiedy, ile? A czy to zdrowe?
Na te pytania i inne poznasz odpowiedź na tych warsztatach.
W gotowaniu bazą będzie makrobiotyka, a w części wiedzy praktycznej także m.in. tematy: jak produkowana żywność wpływa na zdrowie, jak nie powinniśmy jej przyrządzać; jak żywność i sposób jej przygotowania wpływa na zdrowie i jak to wykorzystać na co dzień.
Węglowodany, tłuszcze, białka: które zdrowe?
Co jeść kiedy wszechobecny cukier to biała śmierć, tłuszcz zakleja nam naczynia krwionośne, a przetwory mięsne wylądowały na liście produktów rakotwórczych według Światowej Organizacji Zdrowia (ang. WHO) obok papierosów czy azbestu?
To tylko część wiedzy, której doświadczysz na warsztatach.
Nabędziesz umiejętności i wiedzę, z którymi każdy powinien się zapoznać rozpoczynając swoją świadomą drogę w odżywianiu lub po prostu chcąc odświeżyć swoją wiedzę, ją pogłębić i poszerzyć. PLUS praktyka, praktyka i praktyka, którą warsztaty są przepełnione w każdym momencie jedząc, gotując i po prostu będąc na nich.
Broszura do przejrzenia i/lub ściągnięcia tutaj: http://bit.ly/2PAjSc2
Kolorowo, aromatycznie, smacznie, po nowemu, po staremu i przepysznie 🙂 podczas 12 h warsztatów.
Jednak zawsze warto mieć dodatkowe 30 min., bo wspólne gotowanie buduje świetną atmosferę, z którą ciężko się rozstać 🙂
SOBOTA 09:00 – 16:00
Zaczynamy śniadaniem przygotowanym przez nas dla Ciebie 🙂 okraszonym wiedzą, na temat tego, co i w jaki sposób zostało przygotowane oraz wpływu tych czynników na zdrowie. Następnie przygotowujemy potrawy i jemy. To co zostanie bierzemy do domu.
Tego dnia każdy otrzymuje też skrypt z warsztatów.
NIEDZIELA 10:00 – 15:00
Część teoretyczna ok. 2,5 h – praktyczna wiedza na temat właściwego odżywiania. Wszystko po to, aby lepiej zrozumieć pożywienie, jego wpływ na nasze zdrowie i życie, a także to co wyczarowaliśmy wczoraj i stworzymy w tym dniu w naszej warsztatowej kuchni.
Oczywiście wszystkie przygotowane potrawy, które będą w nadmiarze uczestnicy zabierają do domu.
Więcej szczegółów w broszurze do przejrzenia i/lub ściągnięcia tutaj: http://bit.ly/2PAjSc2
Polub i podziel się wydarzeniem na Facebook.com: https://www.facebook.com/events/1098350450315781/
Także dla wegan i bezglutenówców.
Dowiesz się też o szansach i zagrożeniach płynących z tych diet.
Doświadczysz dlaczego dieta makrobiotyczna może mieć z nimi dużo wspólnego.
Już zdecydowany/zdecydowana?
Napisz, zadzwoń, dopytaj, upewnij się, że to dla Ciebie i witamy na pokładzie 🙂
kontakt@szkolazdrowegogotowania.pl
727 902 894
Dowiesz się czym jest a czym nie jest makrobiotyka.
Nasze prababki a na pewno praprababki gotowały makrobiotycznie nawet o tym nie wiedząc 😉
Proszę o wcześniejszy kontakt mailowy i/lub telefoniczny.
Zależy mi na tym, aby poznać powody i oczekiwania,
dla których chcesz uczestniczyć w warsztatach.
Zostają one tylko do mojej wiadomości, a pozwolą prowadzić tak przebieg warsztatów, aby w miarę możliwości
jak najlepiej odpowiedzieć na Twoje potrzeby.
kontakt@szkolazdrowegogotowania.pl
727 902 894
Więcej szczegółów w broszurze do przejrzenia i/lub ściągnięcia tutaj: http://bit.ly/2PAjSc2
Zapisz się jak tylko poczujesz w sercu taką potrzebę, gdyż miejsc jest bardzo mało (kameralna grupa) i do tego w cenie, która może się nie powtórzyć przy kolejnych edycjach, a im bliżej wydarzenia tym cena będzie wyższa.
Inwestujesz 550 zł
przy wpłynięciu na konto zaliczki 100 zł do 10/09/2018
Później cena i zaliczka rośnie
zaliczkę 200 zł lub całą kwotę należy wpłacić w terminach:
600 zł/os*/** do 15/09/2018 (włącznie)
700 zł/os*/** do 18/09/2018 (włącznie)
Zaliczka przepada przy zgłoszeniu nieobecności po 14/09/2018.
Niezależnie od terminu zgłoszenia nieobecności z kwoty zaliczki pobierana jest opłata administracyjna w wysokości 10 zł.
BioBart Bartłomiej Pawlaczyk
mBank konto nr: 96 1140 2004 0000 3302 7658 5161
Tytuł przelewu: Odżywianie na miarę 09/2018
Więcej szczegółów w broszurze do przejrzenia i/lub ściągnięcia tutaj: http://bit.ly/2PAjSc2
Pozdrawiamy i do zobaczenia 🙂
Polub i podziel się wydarzeniem na Facebook.com: https://www.facebook.com/events/1098350450315781/